fbpx

Sommerjobb på Setesdalsbanen?

Setesdalsbanen søker medarbeidere til sommersesongen 2015. Sesongen på Setesdalsbanen varer fra midt i juni til slutten av august.

Det gløder i kull og bobler i kokende vann når det tuter i fløyta på de gamle damplokomotivene. Med ærverdige stasjonsbygninger, stilfulle vogner i teak, hundre år gamle lokomotiver og lukten av brennende kull er Setesdalsbanen en helt spesiell arbeidsplass. Den smalsporede museumsjernbanen går på den 8 kilometer lange, ville og naturskjønne strekningen mellom Grovane og Røyknes stasjoner i Vennesla kommune.

Barn på Setesdalsbanen

Setesdalsbanens venner fyller oppgavene knyttet til togfremføringen, og vi trenger sommeransatte som har lyst til å jobbe sammen med de mange frivillige. Det er togavganger onsdag kveld, lørdager og søndager. Vi har ledig jobb i billettluka og kontoret på stasjonen på Grovane må også bemannes i ferien.

Kunne du tenke deg å være en del av teamet på Grovane? Vi søker etter deg som er minimum 18 år, som er ryddig, pålitelig og historieinteressert. Du bør beherske engelsk godt og være glad i å omgås mennesker. Send en epost med kortfattet søknad som sier litt om din bakgrunn og motivasjon, så tar vi kontakt med deg. Arbeidsperiode og lønn etter avtale.

Kortfattet søknad på mail til setesdalsbanen@vestagdermuseet.no.

Vennligst vent, men vi laster produkter...