fbpx

Sommerjobb på museet?

Vi søker sommeransatte til Kristiansand museum og Gimle Gård

Kristiansand museum: Vi ser etter deg som liker å jobbe med besøkende, og som har en historieforteller i magen. Vi ønsker fortellere som er interessert i historie og som ønsker å formidle denne til besøkende.

I jobben inngår resepsjon, omvisningen for cruisegjester og for andre gjester og kafé. Du må altså kunne koke kaffe og steke vafler. Du må også være med på aktiviteter for barn. Det er en fordel om du er fortrolig med dyr som sau, kanin og hest.

Gimle Gård: Vi ønsker en person som er historieinteressert og som ønsker å formidle husets historie til gjester. Det er faste omvisninger hver time.

I tillegg til oppgavene nevnt over må annet forefallende arbeid som rydding og lett rengjøring påregnes

Stillingenes hovedtyngde er fra slutten av mai til slutten av august, med mulighet for å jobbe noen helger/enkeltdager/kvelder etter avtale resten av året. Vennligst indiker i søknaden når du kan jobbe og om du er interessert i å jobbe enkeltdager utenom hovedsesongen.

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn etter tariffavtale samt et spennende miljø med muligheter for de rette søkerne.

For nærmere informasjon om tillingene kontakt avdelingsleder Stan Reed, s.reed@vestagdermuseet.no, tlf 936 44 165. Søknad sendes elektronisk innen 5. mars til samme adresse.