Sommerjobb og tilkaller på Kristiansand museum og Gimle gård

Er du interessert i historie, liker du å formidle til ulike grupper og er glad i å omgås mennesker? Da er kanskje dette sommerjobben for deg! Kristiansand museum og Gimle Gård søker dyktige omvisere/fortellere for sommersesongen 2020. Vi søker også tilkallingsomvisere før og etter sesongen.

Kristiansand museum har sommeråpent daglig 15. juni–16. august og Gimle Gård i perioden 20. juni–16. august. Felles for begge museer, er at vi har arrangementer og omvisninger gjennom hele året.

Kristiansand museum: Kristiansand museum er et friluftsmuseum med hus fra Kristiansand, Setesdal og indre Vest-Agder. Vi er et besøksmål for både lokale og tilreisende turister og har mange ulike besøkende. Om sommeren har vi åpen kafe, dyr på beite og barneaktiviteter hver dag.

Gimle Gård: Gimle gård er en lystgård fra tidlig 1800-tall, med en variert og spennende historie. Om sommeren har vi barneaktiviteter på utvalgte dager.

Til begge våre avdelinger søker vi en engasjert og dyktig formidler til en spennende arbeidsdag på museet. Vi satser på levende formidling så har du erfaring fra teater eller musikk er dette positivt, men ikke et krav for stillingen. Vi ønsker deg som er selvstendig samtidig som du kan jobbe godt sammen med andre, du er fleksibel og positiv til de mange ulike oppgavene som dukker opp gjennom en dag på museet. Er du historieinteressert er det positivt, men heller ikke nødvendig da opplæring vil bli gitt. Da mange av våre aktiviteter er knyttet til å gi barn en hyggelig og lærerik opplevelse på museet er det en fordel om du har erfaring med, eller interesse for å formidle til barn.

Vi søker etter deg som helst er fylt 18 år. Du bør beherske engelsk godt, og gjerne også tysk. Sommerjobben krever politiattest. Arbeidsperiode etter avtale.

Høres dette spennende ut? Send oss en søknad og CV og skriv litt om deg selv, og hvorfor du kan tenke deg å jobbe på museum. Museumspraksis gir verdifull erfaring for fremtiden!

Søknadsfrist 1. mars. Skriv i søknaden om du søker jobb som tilkallingsomviser eller sommerjobb, hvilke uker du er ledig for sommerjobb, og hvilken avdeling du helst vil jobbe på.

Spørsmål og søknad kan sendes til konstituert avdelingsleder Tonje Tjøtta: tonje.tjotta@vestagdermuseet.no