fbpx

Jobb i Odderøya museumshavn?

Aktivitetshuset i Odderøya museumshavn søker aktivitører/sesongansatte for vinterferien, påskeferien og sommersesongen.

Aktivitetshuset tilbyr ulike maritime aktiviteter for hele familien med hovedfokus på barn i alderen 2-14. Tilbudet består av kreative aktiviteter som tekstiltrykk og grafikkpresse, men også maritime aktiviteter som repslaging, knuter av tau og signalflagg. Vi ønsker at aktivitetshuset skal være et sted for læring og kreativ lek og moro. Odderøya museumshavn har som formål å formidle og fortelle regionens maritime historie. I sommersesongen vil det være en plastbåtutstilling med båter fra perioden 1955 til 1980. Å formidle utstillingene i museumshavna vil være en del av de sesongansattes oppgaver.

Vi søker historieinteresserte, kreative og engasjerte ansatte som kan ta i mot publikum, legge til rette for aktiviteter for barna og utføre ulike arbeidsoppgaver tilknyttet aktivitetshuset og i museumshavna.

Vi tilbyr en spennende arbeidsdag hvor man treffer mange nye mennesker, har varierte arbeidsoppgaver og får muligheten til å jobbe kreativt med barn.

Vi trenger ansatte som kan jobbe i vinterferien (uke 8), påskeferien (lør-ons, uke 12), søndager i mai og sommersesongen som er fra 6. juni til 31. august.

Ta kontakt for mer informasjon eller send en søknad. Intervjuer og ansettelser gjøres fortløpende.

Søknader med CV sendes til:
Museumsvert Susanne Holberg mobil: 95 23 43 53
s.holberg@vestagdermuseet.no

SLIDER_grafikk_nodeviga_aaby2_KLARERT