Åpningstider 2021

Frynsing av pledd.

Vi ønsker alle våre gjester og kunder et godt nytt år. Åpningstider i museumsbutikken fra 4. januar er tirsdag–fredag kl. 11–15. Omvisninger etter avtale.

Tilbudet vårt tilpasses koronasitusjonen og gjeldende smittevernregler, og fram til 18. januar tar vi imot maks 3 gjester i museumsbutikken samtidig. Varer kan også bestilles i nettbutikken, på telefon eller e-post. I nettbutikken er det mulig å kjøpe varer som kan hentes i museumsbutikkens åpningstid.

I museumsfabrikken pågår produksjon, vedlikehold og istandsettinger gjennom hele året. På grunn av sikkerhet, kan gjester ikke gå på egenhånd i fabrikken, men på omvisninger forteller vi om fabrikkens historie og demonstrerer maskiner. Alle omvisninger må avtales på forhånd.

Vi gleder oss til å invitere til små og større arrangementer. Artikkelen under blir oppdatert med kommende arrangementer. Våren 2021 planlegger vi sesongaktiviteter og sommersesong med omvisninger og ullverksted. Til høsten regner vi med å kunne arrangere både historiekveld, sykurs, spinnedag og strikkekafe.

Publikumstilbud

Vennligst vent, men vi laster produkter...