Unik mulighet for en spennende sommerjobb!

Vi søker to personer som kan jobbe på D/S Hestmanden – Norsk krigsseilermuseum

D/S Hestmanden – eller Norsk krigsseilermuseum – er et verdig minnesmerke over alle sjøfolkene som risikerte liv og helse på sjøen gjennom to verdenskriger. En mannsalder i kystgodsrute har også sikret Hestmanden plass i mange hjerter langs vår lange kyst. Skipet skal være åpent for publikum i sommer, og vi trenger to personer som sammen med frivillige fra Hestmandens Venner kan gi våre besøkende en god opplevelse ombord. Hestmanden ligger på Bredalsholmen utenfor Kristiansand.

Stillingene skal bemanne førstelinjetjenesten, noe som innebærer salg av billetter og omvisning av publikum rundt på Hestmanden. Du må være serviceinnstilt og fleksibel, løsningsorientert og gjerne ha interesse for krigshistorie Arbeidstid etter oppsatt arbeidsplan – helgearbeid må påregnes.

Varighet: Ultimo juni – medio august, med mulighet for forlengelse.

Er dette av interesse for deg? Send en søknad med CV til Gro Eikeland på mail: g.eikeland@vestagdermuseet.no