20. juni starter sommersesongen på Mandal museum og Vigeland hus. Fra i dag blir det åpne utstillinger, omvisninger og aktiviteter for barn hver dag.

Velkommen til Mandal museum og Vigeland hus!

Åpningstider 20. juni – 15. august 2017:
Man-fre kl. 11 – 17. Lør og søn 12 – 17

Se malerier av Adolph Tidemand og Amaldus Nielsen, kjoleutstilling, sjøfart- og fiskeriutstillinger eller besøk Vigeland hus; Gustav og Emanuel Vigelands barndomshjem.

Årets sommerutstilling i Andorsengården er eksklusive selskapsklær til kvinner over hele landet, designa og produserte Marnar Konfeksjonsfabrikk AS i Mandal. Unge kunstnere fra Mandal stiller ut i Vigeland hus.

Det blir åpne fiskeri-, sjøfart- og maleriutstillinger, museumbutikk og enkel kafe, grafikkverksted, leker for barn og høner i hønsehuset.

Mandal museum og Vigelands hus tar i mot byvandringer og grupper etter avtale hele året. Gruppepris (ca. 20 personer) i vanlig arbeidstid kr 900, omvisning utenom arbeidstid kr 1600.

Andorsengården ligger i Store Elvegate 5/6, midt i Mandal sentrum.
Vigeland Hus ligger i Grensegata 3.