Lurer du på hva du skal finne på i påskeferien? Sjekk hva du kan gjøre på Nordberg fort, Sjølingstad Uldvarefabrik, Kristiansand museum og Kristiansand kanonmuseum.

Nordberg fort, Lista

Fugletrekkets_gaater_plakat

Nordberg fort holder åpent fra lørdag 28. mars og hele påska kl. 12-16. Det blir kafé, konsert, kurs og små aktiviteter for barna. Palmesøndag åpner vi utstillingen «Fugletrekkets gåter».

Lørdag 28. mars
Elin Alver-utstilling i rødbygget.
Kl. 14: Minikonsert med Rune Alver + diktopplesning og kåseri om de gamle grekerne og romerne. Gratis.
Kl. 15: Totimers akvarellkurs i moderne akvarell (300,-). Påmelding: 951 83 518.

Palmesøndag
Åpning av utstillingen, «Fugletrekkets gåter».
Inngang fugleutstilling:
Voksne: 50,-
Barn: 30,-
Familie 150,-

Tirsdag 31. mars
Barnas påskeverksted kl. 11-14. Pris: 40,-

Sjølingstads Uldvarefabrik

Påskeaktiviter på Sjølingstad Uldvarefabrik

Det blir påskeaktiviteter på Sjølingstad Uldvarefabrik i år også. Aktivitetene passer for hele familien.

Åpningstider:
Palmesøndag: kl. 12 – 16
Mandag 30. og tirsdag 31. mars: kl. 11 – 15

Aktiviteter for hele familien i åpningstida
Omvisning i fabrikken kl. 13.00
Enkel kafé – vi serverer vår gode Sjølingstadbrownies

Priser:
Verksted kr 40 per person
Omvisning kr 80/40

Kristiansand museum, Kongsgård

piperenserkylling

Vi inviterer til en hyggelig start på påsken med aktiviteter, åpne hus i Bygaden og omvisninger ved Kristiansand museum på Kongsgård.

Lag påskehaner og påskelam og lær om hva kyllinger, høner, haner og lam har med påska å gjøre. Husene i Bygaden, Sjøfartsmuseet og Minibyen er også åpne. Lekeplass med kulturhistoriske leker og et flott turområde. I tillegg tilbyr vi omvisninger i friluftsmuseet, lær om hvordan folk levde i tidligere tider! Alle tre dager kl. 13 – frammøte i resepsjonen.

Åpningstider:
Søndag 29.03 kl. 12-15
Mandag 30.03 kl. 11-15
Tirsdag 31.03 kl. 11-15

Pris omvisning:
Voksen: 60,-
Barn: 30,-

Pris påskeverksted:
Påskehane: 30,- pr. stk.
Sau: 10,- pr. stk.

Kristiansand kanonmuseum, Møvig

kasematten Movig Foto Endre Wraanes