Vi søker deg som er strukturert og har totaloversikt, samtidig som du har gode pedagogiske evner og kan dyktiggjøre ledere med økonomi- og sikkerhetsansvar i organisasjonen.

Vest-Agder-museet er i vekst og har store ambisjoner. Her er det gode muligheter for faglig og personlig utvikling for riktig person. For å styrke administrasjonen og gi økt støtte til avdelingene lyser vi ut stilling som økonomi- og sikkerhetsrådgiver i 100 % fast stilling.

Arbeidsoppgavene er knyttet til museets felles administrasjon:

• Ansvar for økonomistyring/-rapportering og årsregnskap
  • Utarbeide budsjett og økonomi-/investeringsplan
  • Likviditetsstyring
  • Ansvar for administrasjon/felles systemer, herunder IKT og innkjøp
  • Forbedre administrative arbeidsprosesser og arbeidsverktøy
  • Oppgaver innenfor HMS/internkontroll
  • Oppgaver relatert til ROS/generell sikkerhet i museet
  • Søknadsskriving relatert til sikringstiltak

Ønsket kompetanse og egenskaper

• Høyere utdanning og erfaring innenfor økonomi/regnskap, gjerne med kjennskap til offentlig økonomistyring
  • Administrativ arbeidserfaring
  • Ønskelig med erfaring fra HMS/sikkerhetsrelatert arbeid
  • Godt kjennskap til IKT
  • Fleksibel, resultatorientert, tillitsskapende og ansvarsbevisst
  • Høy grad av gjennomføringsevne
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • God skriftlig formuleringsevne
  • Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

Vi tilbyr

En spennende stilling i et arbeidsmiljø i utvikling, ordnede arbeidsforhold og konkurransedyktige betingelser med pensjonsordning i KLP. Lønn etter kvalifikasjoner. Sertifikat for personbil er en forutsetning i stillingen.

Som økonomi- og sikkerhetsrådgiver vil du inngå i museets felles administrasjon med arbeidssted Kristiansand, men jevnlig reiseaktivitet til avdelingene må påregnes.

Søknad med CV sendes innen 12. oktober til:

g.eikeland@vestagdermuseet.no eller til Vest-Agder-museet IKS v/adm.sjef, Odderøyveien 21, 4610 Kristiansand.

For ytterligere informasjon om stillingen, kontakt direktør John Olsen på tlf. 930 07 567.

Les mer om Vest-Agder-museet på www.vestagdermuseet.no.