Er du interessert i historie, liker å formidle kunnskap og er glad i å omgås mennesker? Da er kanskje dette sommerjobben for deg!

Sjølingstad Uldvarefabrik, søker omvisere/fortellere for sommersesongen 2015.

Sjølingstad Uldvarefabrik er en levende museumsfabrikk hvor vi fortsatt produserer ullvarer på de gamle maskinene. Fabrikkanlegget er unikt i nasjonal og internasjonal målestokk. Museumsfabrikken tar imot grupper på omvisning og ullverksted, og vi har et publikumsmottak med museumsbutikk, kafé og utstillingslokale.

Vi ønsker oss dyktige omvisere til sommersesongen 15.06-20.08.15. Omviseren skal ta imot gjestene på en positiv måte, ha omvisninger i museumsfabrikken og gjennomføre barneaktiviteter. I tillegg betjene publikumsmottak med museumsbutikk og enkel kafé, noe rengjøring og annet forefallende arbeid.

Vi søker etter deg som helst er fylt 18 år, er ryddig, pålitelig og historieinteressert. Du bør beherske engelsk godt, og helst også tysk. Opplæring blir gitt.

Arbeidsperiode og lønn etter avtale.

Museumspraksis gir verdifull erfaring for fremtiden!

Spørsmål kan rettes til formidlingsleder Judith Seland Nilsen på tlf. 488 54 806.

Søknadsfrist snarest, søknadene blir behandlet fortløpende. Skriv i søknaden hvilke uker du er ledig for sommerjobb.

Søknad med CV og eventuelt attester sendes til j.s.nilsen @ vestagdermuseet.no

Koning av garn på Sjølingstad Uldvarefabrik Hespling av garn på Sjølingstad Uldvarfabrik Fra Sjølingstad

Hyggelig med barnehagebesøk.

Sjølingstadtepper