Sommeren 2014 lanserer Vest-Agder-museet sitt fordelskort. Kortet gir deg gratis inngang til sju av våre avdelinger. I tillegg til å få med deg hele museumssommeren, kan du også bruke det på familiedager og julemarkeder.

Vest-Agder-museet har tidligere hatt «sommerkortet» som har gitt fri entré i sommersesongen. Nytt av året er at kortet også kan benyttes ved arrangementer resten av året, slik som museenes julemarkeder. Fordelskortet 2014 koster 130 kr og gjelder for én voksen person. Ordinær pris for museumsbesøk er 70 kr ved de fleste av museene, dvs. at man kan spare inn kortet allerede ved andre besøk. Vi minner om at vi har gratis inngang for alle under 20 år ved Vest-Agder-museet.

Fordelskortet gir gratis inngang for én person til følgende av Vest-Agder-museets avdelinger i 2014:

Skaff deg fordelskortet allerede i begynnelsen av sesongen, slik at du kan benytte deg av alle våre gode tilbud i sommer!

Kortet fås kjøpt i billettluka ved våre avdelinger fra 27. juni.